خط تولید رب گوجه فرنگی
ساخت و تولید خطوط تولید رب گوجه فرنگی ،راه اندازی و آموزش کامل از صفر تا صد در تولید گوجه فرنگی این شرکت با سابقه ی ساخت خطوط تولید رب گوجه فرنگی و لبنیات و شیره در مقیاس کارخانه ای ،کارگاهی می باشد که با قیمت مناسب به همراه وام بانکی به مشتریان عرضه می گردد. همچنین این شرکت با توانایی تولید خطوط تولید رب گوجه فرنگی و لبنیات وشیره و نصب آن داخل کانکس توانسته است قابلیت اشتغال برای اشخاص با سرمایه ی کم را نیز محیا کند.
مزایای استفاده از تولید در کانکس :
1-هزینه ی بسیار پایین
2-حمل و نقل بسیار راحت کانکس و امکان تولید در هر مکانی
3-تولید بالا نسبت به فضای بسیار کم
4-تولید حدود 2 تن رب گوجه فرنگی در روز
5-پرداخت وام برای خرید و راه اندازی
6-تولید حدود 1 تن لبنیات در روز
همچین این شرکت با سابقه ی در ساخت خطوط تولید پخت در مقیاس کارخانه ای و کارگاهی آماده جهت مشاوره و ساخت خطوط می باشد
قیمت خط تولید رب گوجه
خط تولید رب گوجه فرنگی خانگی
قیمت خط تولید رب گوجه فرنگی خانگی
فروش خط تولید رب گوجه
قیمت خط تولید رب گوجه فرنگی
خرید خط تولید رب گوجه فرنگی
برای مشاوره ی رایگان و دیدن نمونه کارهای تولیدی با ما تماس بگیرید
ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های پر مصرف در غذاهای ایرانی می باشد، به طوری که حداقل در یکی از سه وعده غذایی اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. در این جا می خواهیم درباره ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی و مراحل آن صحبت کنیم. گوجه فرنگی در فصل تابستان به بار می آید. بسیاری از کشاورزان رب گوجه فرهنگی مورد نظر خود را شخصاً تولید می کنند. افرادی نیز هستند که اقدام به خرید رب گوجه فرنگی صنعتی با قابلیت ماندگاری بالا می کنند. مواد و نگهدارنده هایی که در رب گوجه فرنگی صنعتی وجود دارند، باعث ماندگاری بالای آن ها می شوند. همچنین این گونه روب به دلیل تمام طعم دهنده هایی که به آن اضافه می شود، بسیار لذیذ می باشند. امروزه با استفاده از فناوری های به روز اقدام به تولید رب گوجه فرنگی می کنند. در بیشتر مواقع آن را به کشورهای دیگر نیز صادر می کنند.
مراحل تولید رب در خط تولید
برای اطلاعات بیشتر درباره ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی می توانید، به مطالعه ادامه متن بپردازید. در ابتدا گوجه فرنگی ها در مخازن پر از آب قرار می گیرند تا آلودگی های روی آن ها تمیز شود. پس از آن گوجه فرنگی ها به قسمت خرد کن وارد می شوند و با دستگاه های خورد کن به قطعات کوچک تر تبدیل می گردند. سپس از لوله های استریلایزر برای حرارت دهی به گوجه ها استفاده می کنند. معمولاً این لوله ها در درجه ۱۱۰ سانتیگراد تنظیم می گردند. پس از آن که کمی گوجه ها نرم شدند، می توان اقدام به جداسازی راحت تره گوجه ها و پوست آن ها کرد. البته جداسازی پوسته گوجه ها می تواند، به صورت دستی و در اولین مرحله نیز انجام می پذیرد، اما این روش راحت ترین روش می باشد زیرا روش دستی وقت گیر تراست.
ماشین آلات خط تولید رب گوجه فرنگی
پس از آن گوجه های نرم و آب شده را داخل مخازن پخت رب گوجه فرنگی می ریزند. سپس آن را در دمای مشخص حدوداً ۱۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنند. می توانند برای این کار از مخازن بزرگ که با شعله آتش نیز گرم می شوند استفاده کنند. به این صورت رب گوجه فرنگی پس از چندین ساعت آماده می شود و داخل بسته بندی مخصوص آهنی قرار می گیرد. به دلیل اسیدی بودن گوجه و مواد نگهدارنده ظرف آن باید آهنی باشد تا بهتر بتواند از رب محافظت کند. پس از آن مشخصات تولید و زمان انقضاء و موارد دیگر روی ظرف نوشته می شود. زمان ماندگاری یک قوطی معمولی رب گوجه فرنگی حدود دو سال می باشد. یکی از اولین دستگاه هایی که برای تولید رب گوجه فرنگی مورد استفاده قرار می گیرد، ماشین آلات خرد کن می باشد. این ماشین آلات گوجه ها را در تکه های تقریباً یکسان خورد می کنند.
صادرات رب گوجه فرنگی
پس از آن دستگاه های استریلایزر می باشند که حرارت دهی به گوجه فرنگی را در مراحل اولیه برعهده دارند. بعد از آن مخازن و ماشین آلات پخت می باشند که مرحله اصلی یعنی پخت رب گوجه فرنگی را برعهده دارند. هر یک از این دستگاه ها با قسمت ها و قطعات ویژه مخصوص به خود تهیه می شوند. برخی از قطعات این ماشین آلات از خارج وارد می شوند ولی تولید و سرهم سازی قطعات آن ها در داخل کشور صورت می گیرد. استفاده از این ماشین آلات هزینه های تولید رب گوجه فرنگی را کاهش می دهد و کیفیت بالا را جزو ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی می گرداند. همچنین روند تولید رب را بسیار سریع تر می گرداند، به طوری که سفارشات عمده را در کمترین زمان تحویل می دهند.
خرید عمده رب گوجه فرنگی
استفاده از این ماشین آلات لذیذ ترین رب گوجه فرنگی را به وجود می آورد و ماندگاری آن ها را بالا می برد. رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های خوش طعم می باشد. با توجه به اینکه ایرانی ها در سراسر دنیا وجود دارند، رستوران های ایرانی نیز در سراسر کشور اقدام به خرید رب گوجه فرنگی از ایران می کنند.در این صورت مهر حلال روی رب گوجه فرنگی زده می شود و اقدام به صادرات می گردد. صادرات رب گوجه فرنگی به بسیاری از کشورها از جمله چین لبنان و روسیه در جهت رفع نیاز رستوران های ایرانی انجام می گیرد. این صادرات هم به رونق اقتصادی خط تولید رب گوجه فرنگی کمک می کند و هم باعث رفع نیاز دیگران می گردد. یکی از ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی این است که بیشتر مراحل کار به صورت صنعتی انجام می گیرد و نیاز به نیروی انسانی کم می گردد.
تجهیزات خط تولید رب گوجه فرنگی
استفاده از این ماشین آلات هزینه های تولید رب گوجه فرنگی را کاهش می دهد و کیفیت بالا را جزو ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی می گرداند. قطعاً خرید از تولید کننده، هزینه های مربوط به دلالان و واسطه گران را از بین می برد. با خرید عمده رب گوجه فرنگی به صورت مستقیم از خط تولید می توانید، رب گوجه فرنگی را در راحت ترین شکل ممکن و کمترین هزینه از ایشان دریافت کنید. می توانید پس از خرید عمده این محصولات اقدام به پخش آن ها در فروشگاه های مواد غذایی و سوپر مارکت ها کنید و به این صورت کسب درآمد نمایید. این خرید نیز به صورت اینترنتی یا ثبت سفارش حضوری انجام می پذیرد. از دیگر ویژگی های خط تولید رب گوجه فرنگی سریع کردن فرایند پخت می باشد به همین دلیل می توانید سفارشات خود را در کمترین زمان ممکن تحویل بگیرید و به تقاضای بازار پاسخ دهید.